Werkplaats

Garage Pluim is een allround autobedrijf met een professioneel ingerichte werkplaats. Wij verrichten alle mogelijke reparaties aan uw auto, te denken aan onderhoud, reparatie, APK, diagnose, bandenwissel, uitlijnen, balanceren, automaatbak spoelen ed. Alle werkzaamheden worden in de eigen werkplaats gerealiseerd. Door onze veelzijdigheid wordt bijna niet uitbesteed aan derden. Hierdoor is de prijs/kwaliteit verhouding bij ons zeer goed. Alle werkzaamheden worden vooraf met de klant besproken zodat u niet voor (financiële) verrassingen komt te staan. Betrouwbaarheid en transparantie zijn binnen ons autobedrijf erg belangrijk. 

Kennis
Bij Garage Pluim werken gemotiveerde en vakbekwame monteurs. Omdat wij zijn aangesloten bij de Autocrew garageformule hebben wij de beschikking over de modernste Bosch  diagnoseapparatuur en worden wij door middel van bijscholingscursussen op de hoogte gehouden van de laatste technische ontwikkelingen. 

Leenauto
Uw auto naar de garage, maar u wilt toch mobiel blijven? Duurt de reparatie onverhoopt wat langer? Geen probleem. Wanneer u uw auto onderbrengt bij Garage Pluim kunt u rekenen op de beste service en kunt u gebruik maken van onze leenauto's. Natuurlijk brengen wij u op de hoogte wanneer uw auto klaar is, maar in de tussentijd blijft u mobiel! 

werkplaats.jpeg