Over ons

Garage Pluim is opgericht in 1967 als een tankstation met een werkplaats op het kruispunt van de Dalweg en de Hommelse weg in Arnhem. In de loop der jaren is het bedrijf verhuisd naar een locatie op de Sint Antonielaan en sinds 2012 op Presikhaaf. Al generaties lang is het bedrijf in bezit van de familie Pluim, inmiddels onder leiding van de 3e en 4e generatie Pluim.

over ons.jpeg

Wij zijn een echte allround garage waar aandacht voor de klant voorop staat. Daarom houden wij van een laagdrempelige en transparante bedrijfsvoering. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent. Ons enthousiaste team staat u graag tot dienst en besteed veel zorg en aandacht aan alles in en rondom uw auto. Van ons ontvangt u dan ook altijd een eerlijk advies.

Door onze servicegerichtheid weten steeds meer mensen onze werkplaats te vinden. Onze klanten komen graag binnen wandelen voor een praatje of een kopje koffie, iets waar we erg trots op zijn! 

BOVAG
Wij zijn erkend BOVAG-bedrijf. Hierdoor bent u verzekerd van uitstekende service. Wij zorgen dat u zorgeloos de weg op kunt. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij moeten aan strenge eisen voldoen om lid te zijn. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan blijven voldoen.

AUTOCREW GARAGEFORMULE
AutoCrew is een werkplaatsformule van Bosch, die staat voor kwaliteit. Wij maken gebruik van de modernste diagnoseapparatuur en -software van Bosch en worden ondersteund door middel van verschillende opleidingen. Door het officiële partnership met Bosch beschikken wij altijd over de meest actuele en volledige documentatie van alle merken en modellen. 

over ons 2.jpeg